Förändringar.,,

Bloggen har ändrats lite, och kommer nu att fungera som en resedagbok för mig och Andrea. Förhoppningsvis hinner vi skriva lite innan resan också om packlistor och smarta idéer.....

Flyger från Umeå den fjärde juni klockan tio över tio.

Andrea fyller 30!


Min kära reskompis Andrea fyller 30 år den 21 juni - när vi är på Jamaica. Vi passade därför på att fira henne i helgen så att alla nära och kära kunde vara med. Andrea visste inget om festen innan, men blev glatt överraskad!









Riktigt trevlig kväll (några bilder lånade från Anna).

BBQ och sol

Idag är min mamma, pappa och bror i Göteborg på 60-års kalas, min farbror fyller nämligen år. Tråkigt att jag missar kalaset, men jag har så mycket just nu. 5 dagar till Jamaica innebär dags att fundera på packning. Men det får bli på söndag. Nu idag har jag varit ute i solen, kollat Antes nya lägenhet, grillat, umgåtts med mina vänner och haft en skön dag.

Imorgon blir det något liknande, kanske åker upp till ängarna och tittar på brännbollsfinalerna. Jag svek mitt eget lag i år. Kände att tiden inte räckte till riktigt. Imorgon ska jag va med Elin, sen på kvällen blir det partey.

Nu spelar Björn Rosengren eller vad han heter i hamnen, jag hör med lagom ljudnivå hit till lägnheten, Elin är där o lyssnar. Nu är det nog dags att sova...

Sov sött.

AAAAAAHHH!!!!!!!!!!!!!

Det är bara 9 dagar kvar nu!!!!!!!!!!! I princip en vecka!


Längtar til Jamaica nu...

attackerad

Aj aj aj jag blev attackerad av min egen skafferidörr idag. Right in my face. Den lossnade och föll rakt på min kind. ONT! Hyresvärden ska få fan för det här...

För övrigt är mitt "hippienamn" Blue Peace, enligt ett Facebook-test, så ni kan kalla mig det nu.

Snart är det juni!!!


Nu är det 11 dagar kvar till Jamaica...

lilla huset på näset


Har varit vid vår stuga vid sjön idag, var superfint väder, lätt över 20 grader. Vi städade ut lite gamla grejer som finns kvar där från alla släktningar hit och dit. Hittade lite roliga gamla tidningar bland annat. Jag älskar verkligen de här otroligt snygga omslagen och annonserna:



Sedan tog jag lite andra härliga bilder också från dagens äventyr...


Höga kusten igår

Höga Kusten gjorde ingen besviken. Vi var på hotellet där och åt lunch, röding blev det för mig, supergott. Sedan var vi på Hemsö och kollade på någon fästing, typ militärställe, var rätt coolt, vi fick se massor av kanoner och en guide berättade om hur allt fungerade i krig. Jag var kanske minst imponerad av detta stopp men alla gubbar och killar i sällskapet var mäkta impade.

På kvällen blev det grillning hemma hos oss med massor av gott kött, goda såser, god potatis och gott vin. Supermysig dag och kväll. Var roligt med en liten familjereunion, med de familjer vi alltid var med när jag var liten.


pretty nice

Nu är jag hemma i det idylliska Junsele igen. Eller igen, det var ju rätt längesen sist nu. (Påsk...allt är relativt)

Skönt i alla fall att vara hemma, allt är sig likt. Först åt vi utsökt grillat. Mamma tränar massor och är lite stressad över vårstädning, pappa har jag inte sett mycket av för han ska fixa o trixa med alla datorer... (Är i och för sig glad att jag slipper)

Sedan satt vi och såg en värdelös brittisk deckare på TV. Nu sover mamma och Chapi, jag ska också gå o lägga mig snart... Ska ju upp tidigt imorgon och undersöka Höga kusten, spännande.

längtar till 4 juni

Har suttit och jobbat med examensarbete hela dagen. Satt dock på Waynes Coffee och jobbade hela eftermiddagen, så det var lite mysigt.

Latte och muffin på Waynes...

Såg ju för övrigt lite av Eurovision finalen i lördags, var inte så fokuserad när jag såg det hela och hörde att alla ÄLSKADE Norges låt, så jag sa att det var min favorit också, för att jag inte kom ihåg hur de lät. Sedan hörde jag den idag, den var INTE bra...! Värdelös faktiskt. Var ju massor av låtar som var bättre, tror jag.

Var på en liten schlagerfest kan man säga, och outfiten var inte lätt att fixa, provade en rosa på Gina bl.a. Sedan visade Ramona sin hetaste turkosa, och Andrea försökte mer på temat Ryssland (eftersom Eurovision var där)...

Snyggt eller snyggt


Hoppas sol imorgon jag ska vara lite ledig på dagen då. Har varit riktigt sköna dagar nu, Umeå:


sommar sommar

Idag är nog den första dagen som känts som sommar på riktigt. Jag jobbade dessutom och alla köpte solglasögon - tydligt sommartecken. Sedan grillning på Paul och Mathildas altan i solen, helt underbart gott man kan ha det alltså.

Måste snart börja planera packning för Karibien också...

God natt :-)

Kväll med Ann.

Ikväll var jag och Ann på MQ's "vårfest". Barista var öppet så vi fikade där och så provade vi massor av fina kläder, tyvärr är ingen av oss stenrik, så det blev inte så mycket shopping. Jag köpte ett sommarlinne bara. Superfint.
Vi fick också lite testprodukter från Body shop och massor med rabatterbjudanden på både MQ och Body shop.
Tyvärr råkade vi missa utlottningen av massa grejer för att vi fikade då hahah, men men... Hade nog inte vunnit ändå.



Sedan när vi var på väg därifrån så kom vi på att vi skulle äta popcorn och se en film, så vi cyklade hem till mig och såg Gone Baby Gone. Så hemsk film, men bra.

Nu är det dags att sova, imorgon är det ex-jobb för hela slanten.

Fridens

Gamla bilder

Igår skulle jag lägga in lite bilder från min tillfälliga mobil (som för övrigt är pappas gamla). Det roliga var att det fanns massor av bilder där som nog är 4-5 år gamla. Den här till exempel på mig, Jocke och Sam(utbytesstudent som bodde hos oss då):

Snyggingen

Var och fikade på Barista idag med lille Maffiabossen Luca, här utklädd till taliban eller nåt... Med otroligt snygg turban.


Sedan gick vi på stan en liten runda. Är så skönt att umgås med tjejerna. Ramona, Andrea, Maria, Mathilda och jag, och Luca såklart. En skön söndag! Nu kommer snart Robin förbi, jag har lagat lite lasagne så jag tänkte bjuda honom på lite middag, innan han åker tillbaka till Junsele igen.

Imorgon är det måndag.

highlights of my evening

Nu ska jag sova snart, ville bara dela med mig av kvällens höjdpunkter.

1: Paul betyder LITEN (Källa:wikipedia)

2: Jag skulle cykla hem från Paul o Mathilda och när jag kommer ut genom dörren så ser jag precis hur en man (en full man) kommer i väldig fart på cykeln och verkligen stuper ner i trottoaren. Precis utanför deras hus. Jag skyndade mig att låsa upp min cykel så att jag kunde fly snabbt om han skulle va aggresiv och attackera. Sedan ropade jag "Gick det bra?" (jag försöker va en bra medmänniska ibland).. Inget svar. Sedan rullar han ett par varv på asfalten innan han lyckas resa sig ta cykeln och går rakt emot mig. Jag började bli lite rädd då. Jag frågade igen "Gick det bra!?" Han går vänd rakt emot mig men tvärvänder huvet bak över axeln som att ljudet kom därifrån (jag tänkte bara..."Du är väldigt full du, ser säkert i syner också"...) Sedan mumlade han "Någorlunda".
Jag cyklar hemåt, hinner ca 5 meter innan jag hör hur han kraschar in i Paul o Mathildas cykelbod... Jag ringde Mathilda och sa att de va ett fyllo utanför deras hus så att de skulle veta........... Då märkte Mathilda att det var deras granne.

3: Jag blev utsatt för ett sjukt skämt. när jag väl kom hem (nyss) så har någon vänlig själ lämnat en Ur&Penn-katalog i mitt brevinkast. TACK, men jag har redan 10 ex samt 2000 på jobbet.

Tjejkvällsuppdatering

Tjejkväll hos mig, med frissering av hög klass... Och mycket godis.


Ramona går lös på godis


Andrea poserar stolt med sina mormorständer ;)


Jag har också schyssta gaddar


Elin har kommit till salong Ö Esplanaden


In action.... Elin är nervös. Observera mina bästa byxor.


Oh Oh! Vad är det jag ser..?


Andrea klipper o fixar...


Happy faces huh


Elin färdig!

vaniljte

Nu sitter jag o dricker vaniljte, min hals är svullen så jag har vräkt på med honung i. Men fick veta idag att bina som tillverkat honungen dog i vinter.
Min chef hade bin och sålde honungen till mig, men i vinter hade hon hittat dem döda där ute en dag, så hon gav dem till hönsen som snacks. Strax efter dog en höna. True story.

Imorgon jobbar jag hela dagen, blir trevligt. Jag längtar nästan lite nu, det var så längesen jag jobbade.

resfeber 1

Jag börjar få resfeber nu, jag tror jag kommer att lida av det ända tills vi åker i princip...

Idag kom jag på att jag ska börja jobba på en ny design här på bloggen, för den kommer att byta namn och allt en vecka innan resan. Det ska bli hur snyggt som helst. Kommer bli ett nöje för alla att följa vår resa genom bloggen.



Ramona mår bättre, hon fick värktabletter och sånt, men jag tycker sjukt synd om henne för hon hade verkligen ont i nacken igår! Inte alls roligt.

Nu ska jag snart åka och ha idrottslektioner med högstadieklasser. Utomhuslekar blir det.

Besök på akuten

Fick agera ambulans ikväll när Ramona fick ont i nacken...


Sol, regn och vatten

Idag har vi skickat in vår examensrapport för opponering. Vi ska ha seminarium på torsdag och fram tills dess ska vi också opponera på en annan examensrapport. Den vi opponerar på handlar om hockey.

Imorgon ska jag vikariera för Sofie, ha utelekar med en klass 8 och en klass 9. Hoppas hoppas på sol!

Sedan blir det som sagt seminarium och jobb och jobb och jobb. Känns upplyftande med en så trevlig helg framför mig... Tror jag ska försööööka hinna äta en mjukglass någon dag. Om det blir varmt.

Nu äta sedan IKSU.


PS: Mindre än en månad till Jamaica. Kom hem till Umeå Andrea så vi kan planeraaaa!!!!

Beautiful

Fick den här i födelsedagspresent, superfin tycker jag! Nu kommer det kännas lyxigt att tvätta. Självklart kommer den från Röåns Möbler. Ville bara få med lite reklam...


Tack för den jättefina presenten Maja, var kul att du kom förbi.

exjobb....

Vi pluggar för fullt, snabbkollade Daniel Westlings twitter, oerhört givande:

27 apr from web 20.00
Carl Philip är svinsur för att jag kallar honom cp. C som i Carl, och P som i Philip. Han borde vara förbannad på sin morsa och farsa, inte mig.
23 apr from web 16.54 Jag och Carl Philip ska ha oktoberfest, i maj. Jag ska breakdansa i lederhosen och Carl Philip kör ompa-bompa-musik på beatbox. Kan bli bra.
http://www.intetnytt.se/humor/42-ovrigt/215-daniel-westlings-twitter

pollen är det värsta

Hela jag är uppsvullen och så har jag 38,8 i feber. Och jag blir så irriterad så att jag tror jag dör.

Nu ska jag fortsätta vila,,,,

Tjejfest med vin



hahahahha

Valborg m.m.

Blev grillfest hos JP och Mathilda på Valborg. Gott.


Jag har köpt massa prylar på MediaMarkt också men inget av det fungerar än så länge, tror det är nåt fel. Varför fungerar aldrig teknikprylar som jag köper! Måste kanske åka tillbaka dit idag och fråga vad som är fel.

Och skicka in min trasiga mobil också.

Ikväll blir det nog tjejfest efter att Jocke åkt hem. Det kan nog bli hur bra som helst...

RSS 2.0