imorgon drar jag

Imorgon åker jag till Stockholm. Jag fattar inte HUR jag har lyckats men jag är inte klar med packningen än! Jag tror jag började för tidigt.. Förmodligen kommer jag glömma nåt ändå...


Mitt mål i Tjejmilen är att hamna bland de 7000 främsta.

Hej då!

Sista veckan...

Sista veckan innan skolan börjar... jag har hittat schema och litteraturlista (förmodligen inaktuella men ändå). Behöver bara hitta lite motivation nu så...

Var på filmkväll hos J-P och Mathilda igår. Mathildas mage har växt och växt och nu är det snart bara en månad kvar! J-Ps mage har väl också växt men det kanske beror på annat. Polsk fläskkorv a la USA?

POLSK FLÄSKKORV.
Mums!

sushi igår

Vi åt supergod sushi igår hos Erik. Det blev rätt mycket vin och lite skumpa och öl, ett par drinkar..... Ja lite väl mycket alkohol för att sammanfatta. Vi gick ut på Rex och dansade hela natten. Men det var jättekul!

hemmagjord sushi serverad John o Camilla på dansgolvet   


Nu när jag har varit oseriös och festat i helgen så måste jag träna idag. Ska kolla med Elin vad vi tränar idag, tror det blir Core och gym...

partysugen


De är så söta :) Min favorit är han till höger. Den rufsiga...

Åh vad jag är sugen på att gå ut nu! Tur att jag har Tim o Sara som styr upp det här ;) Imorgonkväll blir det sushi och kalas med en hög kompisar hemifrån! Det blir kul!

Satt just och pratade med mamma på msn, vi skulle ha en vit månad i augusti inför Tjejmilen - Vi hade ambitioner. Men det har spruckit redan i Norrköping och i helgen spricker det igen, hon ska nämligen ha surströmmingsfest hemma ikväll. Och här är ett urklipp när vi diskuterar vin:

Jenny säger:

nä men du har inte tillräckligt stora glas för att det bara ska bli ett ikväll

Karin säger:

Vin dunk på 36 liter räcker nog ikväll till mig


karate


Karate med Benjamin

tjuvtränat...

Jag och Elin har varit på iksu ikväll och tränat lite, har en känsla av att Elin tycker gymmet är roligare än vad jag tycker... Jag blir uttråkad så snabbt. Jag vill ha sport med lite action. Lyfta en hantel 60 ggr är ju inte såå spännande. Tycker jag.

Maja åker till Tanzania imorgon. Jag är avis. Tänk vad skönt att få åka till ett lite varmare ställe ett par månader nu. (Och då duger inte min 30-gradiga lägenhet...) Hon kommer säkert ha det superbra!

Jag har varit duktig och ställt mig i kö på en hel hög med böcker också inför skolstarten. Det verkar sjukt intressant "Att finna balanser" och "Respekt för läraryrket..." Bla Bla Bla.......

För övrigt: J-P är ett fetto.

Jag har tänk om...

OK, nu har jag kommit till insikt om att jag kommer inte vinna Tjejmilen i år heller.
Jag hinner inte träna så pass mycket på 1,5 vecka tyvärr. MEN jag har tänkt om nu...

Istället för att se Tjejmilen som målet så ser jag det som startskottet på min träning i höst! Så all träning som sker innan Tjejmilen är s.k. "tjyvträning", och vad låter mest motiverande? "Jag borde verkligen träna ikväll inför Tjejmilen" ELLER "Undrar om jag ska tjyvträna lite innan Tjejmilen ändå" ????

Imorgon händer det

Imorgon är jag ledig!

Det innebär att jag kommer kliva upp kanske halv 9... =Sovmorgon. Sedan ska jag slappa, äta frukost i ca 1 timma samtidigt som jag ser på OS. Efter det kommer jag lite smått bli rastlös.
Ca kl. 12 kryper det i hela mig och jag får panik för att jag inte gör något på min lediga dag.

Men det är ändå värt det, innan kvällen får jag alltid nåt gjort. Oftast något väldigt meningslöst men ändå.

Fikade en trevlig lunch med Ramona idag. Hon pluggar för övrigt en massa matte nu så hon kommer snart bli ett geni! Och så har jag köpt ett par höst-skor också. Vad tycks???


snart tisdag!

Har precis kommit hem från första iksu-passet på alldeles för länge. Det kändes bra, jag hade nästan glömt varför jag älskar att träna så mycket. Men nu har jag kommit på det igen!

På vägen dit cyklade en tjej om mig i lila plysch-dress. (Och nu är det väl förstås någon som läser som har en sån och tycker det är skitsnyggt - typ Bobbo kanske) Men jag måste vara ärlig o säga FINNS DET NÅT VÄRRE?! Jag höll på spy när hon cyklade förbi. Inget jag någonsin kommer bära.

Tråkig OS-dag idag. Jag var så laddad för Sanna i final, kan tänka mig att hon också var det. Jag förstår verkligen hennes besvikelse, men hon kommer ju hinna vinna massor i framtiden ändå! Och så var det Musse då, kunde han inte få en medalj...!? Han förtjänar ju en.

Det enda som var kul på OS idag var att se Brasilien spela sönder Birgit Prinz (=ingen favorit...) och tyskorna och framförallt att se ett nytt världsrekord av Isinbajeva! Hon är sjukt bra och alltid så glad, jag gillar henne.

abstinens

Nu har jag res-abstinens, kanske värre än någonsin. Jag skulle kunna åka vart som helst nästan, bara det är lite varmare än Sverige. Eller det behöver det inte ens vara förresten. Bara jag får vara borta minst 3 veckor. Helst 3 månader... eller 6 månader...

Jag vill göra nåt annat bara. Peking skulle inte va helt fel.... Eller samma tripp som sist kanske.

     

mer medaljer till Sverige tack!

Jag älskar OS!
 Typiskt att jag måste jobba bara....


3am


När jag jobbar hela tiden så kommer jag inte på nåt kul att skriva... Det känns som min hjärna kopplar bort när jag jobbar numera, så seg-startar den på väg hem från jobbet igen. Så när den väl kommer igång så är det ju läggdags!

Till veckan är jag i alla fall ledig på onsdag och på fredag!

J-P & Andrea säg till mig när ni ska på spinning! Men ni behöver ju inte gå 15 ggr innan så att jag kommer bli helt slut och ni har tjuvtränat...

Hemma igen!


Jag på bussenNu är jag äääntligen framme i Umeå, lägenheten är ett kaos och jag har ingen mat men ändå känns det helt underbart skönt! Bussresan gick OK måste jag säga. Tyvärr såg jag Bobbos tips lite sent bara..

Tog en bild av mig själv för att visa hur kul det är att åka buss, tyvärr blev den lite suddig, busschauffören körde ju precis i ett gupp när jag skulle ta bilden! Men jag kan förtydliga att det bara är TRÄD i bakgrunden, lite blandat tall och björk. Nytt och exotiskt med andra ord.

Bussresans höjdpunkt var strax innan Nordmaling, där såg jag en älg!

Nu är det jobb hela helgen för mig, och nu måste jag börja träna dessutom, bara 19 dagar kvar till Tjejmilen!

Bra "buss-musik" tack!

Ikväll är det dags att åka hem till Umeå igen! Jag längtar faktiskt hem till min lägenhet nu. Dock gillar jag inte att åka buss... Jag vill gärna ha tips på bra "buss-musik"? För att definera BRA "buss-musik" så är det musik som gör att bussresan känns mycket snabbare.

Sedan hade vi en liten diskussion igår när vi fikade gällande jordgubbar. Elin menar att det finns vita jordgubbar (alltså inte omogna), jag tror det när jag ser det. Men än har jag inte sett några. (Jag vet däremot att det finns "gula" hallon.)
Är det någon som har sett vita jordgubbar så vill jag gärna veta, helst se en bild.

Dags att laga lite lasagne!

Junsele

Är fortfarande kvar i Junsele, ska fika med Elin och Maja i eftermiddag så det blir nog trevligt.
Annars finns det inte jättemycket att göra här... Igår t.ex. plockade jag svartvinbär och kokade hemmagjord svartvinbärssaft. Gott...

   Efter vattenskidor = Fika.

ser kul ut

Nu måste jag testa om det här fungerar nu med embed o allt...
Här är nåt som jag tycker ser sjukt kul ut, skulle va skoj att testa någon gång, jag älskar bara att hoppa på såna där trampoliner (studsmattor) så det där skulle ju bli lite mer sport! Är det någon som har en sån där trampolin till salu? Som får plats i mitt vardagsrum helst...


4 dagar Ernst.

Nu är jag hemma i Junsele igen, har varit 4 dagar i Norrköping och hjälpt Jocke med inredning av hans nya lägenhet. Men tyvärr hann vi inte riktigt klart ändå! Har inte riktigt fått upp allt på väggarna och lagt in mattor och sånt. Så här såg det ut hittills ungefär:

     

höööööst

Nu är det nog höst här i Umeå. Jag hade gärna haft sommar lite till, men jag tycker ändå det är mysigt att hösten kommer nu. Längtar till och med till skola igen.

Älven nedanför mitt hus.


Jag skulle vilja veta hur man lägger in klipp från Youtube här? Om någon vet så får ni gärna säga hur man gör.......

tomt.

Jag har inget att skriva om nu, så det blir bara skitsnack som vanligt. Men jag kan tipsa om JP & Bobbos kommande blogg som förmodligen kommer bli läsvärd. Jag väntar....

JP som för övrigt närmar sig pensionen med stormsteg (numera 26). Jag var tvungen att gå 6 steg för att hämta vatten åt honom igår eftersom hans ben börjar bli lite sisådär, åldern tar ut sin rätt.

För övrigt så är jag lite av en inredningsarkitekt just nu åt min bror, så alla tips på inredning och snygga möbler är välkomna. Men helst bara bra tips.

Imorgon jobbar jag igen, men på torsdag åker jag till Norrköping! Det blir nog roligt. Nu sitter jag och dricker te, kanske det godaste: "Lingon längtan".

Sputtis.
(Sputnik hälsar.)

BYE BYE!

Vattenskidor, urkult och slottet

Har varit i Junsele i fem dagar nu, vädret har varit ofattbart bra hela tiden. Tills idag.
Jag har solat, badat flera ggr, åkt båt och åkt vattenskidor. Vattentemperaturen på ytvattnet: 24,5 och drygt en meter ner var det 21 grader! Varmt. Det har varit super med andra ord.

Spegelblank sjö - perfekt för vattenskidor!


Igårkväll åkte jag och Maja till Ramsele för att se Staffans "slott" som han bor i. Huset kallas alltså slottet p.g.a. ett inbyggt torn. Jättemysigt hus på en jättemysig plats. Där blev det mexikansk middag.

Sedan åkte vi till Näsåker och Urkult-invigningen "Eldnatt". Som vanligt träffade vi många som vi kände där och passade även på att äta lite thai-mat. Hur gott som helst! Till sist bestämde vi oss för att gå in på området, väl där inne såg vi Vincent (eller i alla fall kanske 10 minuter) och råkade hamna mitt i någon orkester som spelade cirkusmusik och fick alla att dansa som galningar efter dem, och så såg vi såklart "Eldnatten". Det var kul.

Eldnatt Eldnatt


Idag åker jag hem till Umeå igen. Imorgon är det födelsedagsfest!

RSS 2.0