Gjort stan osäker - igen

Jag, Mathilda och Luca var på stan idag och fyndade lite. Här är mina fynd:

Skor 149:- Det är faktiskt FYND.


Ljus och handblåsta "ljusglas", ser helt skeva ut på bilden men är fina i verkligheten. Och ljusen är såklart rosa. Fyndade också bordstabletterna i bakgrunden.

Ny duk till mitt lilla köksbord. Den luktar sommar.

Imorgon kommer Jocke, kommer bli kul!

om jag vann en miljon

Jag och Maria satt och diskuterade idag om att vi kanske borde spela mer. Maria hade en bra plan om att ha en lottorad livet ut, någon gång borde man vinna och förhoppningsvis då ca 63 miljoner.

Men vad skulle man göra på riktigt med 63 miljoner kronor...?

För övrigt tror jag att jag kanske såg min cykel som jag tappade bort 2006 på Berghem. Om det var den sås tod den kvar på nästan samma ställe som jag såg den sist, jag ska leta fram nyckeln och åka upp och testa imorgon tror jag. Skulle ju vara coolt om det var den. Såg fräsch ut.

Nu sova. God Natt!

Barca Barca Barca

Ska snart åka till JP och se på CL, men innan det ska jag nog till Ann och hämta en laddare till min telefon. Min telefon är så död den kan bli nu.

Jag är inne i någon slags nagellacks-period nu när jag skulle kunna köpa hur många färger som helst, eller egentligen är det nog allmänt att min kreativitet är på topp. Jag funderar på att ta upp mitt gamla piano hit till Umeå och börja spela lite igen och så har jag börjat måla några tavlor också. Allt på en gång!

Idag har jag och Maria suttit med våra siffror hela dagen, men nu är vi klara. Snacka om att vara effektiva när det gäller. Detta innebär att vi fick ledigt ons,tors + hela helgen! FANTASTIC.

Stan imorgon kanske. Ska inte köpa mer nagellack men kanske något nytt till lägenheten...?... Kanske.

Nu ska jag åka. Sa jag att jag är ledig imorgon...?


ååååååååh

Har varit på iksu o tränat nu, när jag kom ner till bilen imorse så ser jag en trevlig lapp på rutan. BÖTER 500:-
På min egen parkeringsplats!!! Vilken nolla har satt dit den lappen.

För att citera mammas kommentar när jag berättade detta: "Det måste ju ha varit en nybörjare på nattskiftet"

IKEA-reklam.


Bra helg.

Underbart skön helg, soligt och rätt varmt, det blev visst en eller två kalla öl på Jean-Paul och Mathildas altan. Gott.




Idag ska jag och Maria börja med STSS-programmet. Jag känner mig inte så peppad tyvärr...

Men jag kan leva hela veckan på att jag och Mathilda vann i "Upp till bevis" (ett sällskapsspel) igår. Snart är det kubbsäsong, kanske blir det premiär på Valborg!

good night

Dags att sova... Har jobbat hela dagen, sedan skyndat upp till Jean-Paul och Mathilda för grill-middag! Det var helt ofattbart gott. En av kunderna som handlade av mig idag hade en teori om att många skulle grilla ikväll och jag tror hon hade rätt.

Första dagen när det känns att sommaren är på väg. Vi satt utomhus och åt kl 18.30, i kvällssol.

Imorgon ska jag upp och träna på iksu innan det blir fika på stan.

God natt.

sol sol sol

Så underbart med sol, man blir så glad då!

Har varit på shoppingtur med Paul, Mathilda och Luca idag, sedan fikade vi på Barista, då kom även Ante. Sedan åkte jag och Ante till Maxi och handlade inför grillning imorgon. Ante luktade sig till en smörgåstårta som bad om att få köpas, så vi blev tvugna. Så det blev smörgåstårta till middag! Sedan blev det en promenad i solen.

Sedan har jag varit på shoppingtur igen med Erika. Vi var på Strömpilen och spanade lite, jag köpte nagellack i olika färger. Bara sommarfärger. Snart kan det väl bli 25 grader varmt och sol varje dag! Jag längtar.




Fredag hela veckan

Jag är en förvirrad själ... har haft såväl onsdag som fredag idag, eller alltså igår. Eller ja torsdag.

Hur som helst, var supergott fika som vanligt uppe hos Mathilda, Luca och Jean-Paul. Tina har fyllt år och det firades med paket och allt. Nu har jag snart laddat klart min mobil (i datorn) så jag kan gå och sova....
Min laddare är på detour i Övik.

Bilder från ikväll:



wooaaw

Idag har jag klippt mig. Det ser ungefär ut som det gjorde innan, vad tråkig jag är.

Superskönt väder ute i alla fall, det känns som att det snart är sommar - jag längtar! Snart kan man sitta ute och grilla på vardagskvällar, ha picnic i parken, åka och bada, köra mjukglass på stan m.m.

Och SNART åker jag till Jamaica! Det ska bli så gott.

Nu ska jag försöka överlista ett dataprogram som heter STSS (statistik o sånt), så om någon kan programmet hör gärna av er, jag har inte så bra tålamod med sånt här...



Ikväll blir det fika för Tina har fyllt år!

Lovely

Idag har vi äntligen delat ut våra enkäter till de första eleverna. Det här går (som Kent, vår handledare, uttryckte det:) som smort! Nu är det bara det värsta kvar... att sammanställa den här skiten. Men det tar vi på måndag.

Ikväll blir det iksu och det kan verkligen behövas, jag blir helt slut av att gå upp för trappan till lägenheten = Inte bra kondis.

Imorgon är jag helt ledig heeeela dagen, känns otroligt skönt. Sedan på torsdag ska jag till Anna och klippa mig igen. Det blir ingen lugg den här gången...

Vill bara lägga upp en bild jag blir glad av:
Sötast i stan
Luca, världens gulligaste.

Flygkapning

Nu ska jag upp till Universitetet och kopiera våra enkäter - jag kommer bli pank.

Såg att ett plan blivit kapat i Montego Bay (Jamaica), en idiot som håller 5 gisslan på planet... Tur att vi inte var där nu.


Bilder från festen

Tack för att ni kom, jag hade jättekul!

Jag syr dräkter. Vargen som Rödluvan (JP) och Peter Pan (Klas) Pippi 1 Pippi kör partytrick  Rocky & Tingeling creepy B1 (jag)
ZORRO (Ante) Apollo13 (Nils) och Phoebe (Ramona) Corpse Bride (Mathilda) B2 (Andrea) Dont mess with Banans

Nya datorn

Ikväll var det filmparty -bilder läggs upp imorgon. Just nu vill jag bara tacka Elin och Fredrik för att jag fick ut min dator idag! Ni är mina hjältar.

Nu ska jag sova. God natt!

Life is good

Vilken skitdag. Helst slutet.

Jag och Maria har suttit och jobbat med vårt arbete hela dagen, jag blir verkligen helt nollställd i huvet efter en sån dag. Höjdpunken var att Maria bjöd på supergod lunch - vållullal o lis. MUMS!

Cyklade hem  isregnet, och för att va effektiv pratade jag i telefon samtidigt som jag cyklade, när jag kom i full fart ner för Svingen med en hand på styret så hoppar en liten asiat rakt ut på cykelbanan utan att se sig för så jag var ca 1,4 cm ifrån att köra över honom, och ca 1mm ifrån att krascha rakt in i sidoräcket!

Direkt efter plugget åkte jag och skulle hämta min dator och min telefon på postutlämningsstället, när jag kommer dit så har datorn blivit felsorterad och hamnat på ett annat ställe i stan. Så jag fick ju åka på en liten detour dit. Väl där finns inte datorn där heller och han i butiken säger att den aldrig kommit dit, trots att det står på posten.se när man söker på kollinr.
Så jag fick ju ringa posten, hamnade på plats 7 i kön, efter alla elektroniska val man måste göra först. Sedan när jag kom fram säger hon att paketet är på postterminalen i Umeå så jag får hämta paketet imorgon.

Nu ska jag göra mat. Typ havregrynsgröt utan något till för jag har fortfarande inte hunnit handla mat sedan jag kom upp hit.
 Im in a good mood.

Hemma i stöket

Nu har jag kommit hem till Umeå igen. Junsele bjuder alltid på en trevlig vistelse, i helgen var det kanonväder så vi har fiskat, solat, grillat, druckit vin och slappat. Jag brände till och med näsan...

Det är stökigt här hemma och så måste jag packa upp allt från Junsele också... Usch. Om jag var rik skulle jag ha en städerska.

Jag har beställt en ny dator också, hoppas att den kommer imorgon, det skulle vara trevligt. Det blev en HP till slut:


Såg att Ben & Jerrys kommit med nya smaker... Bl.a den här:

Den påminner mig om något... Den 4 juni!

Mys i Ovanmo

Igår var dett fullt upp från morgon till kväll och jag tror det kommer va likadant idag. Jag älskar när det är fullt upp!

Nu ska jag snart gå ut, jag vet inte om vi ska åka och fiska eller bara sitta hemma i en snödriva och sola, men idag måste man vara utomhus.

Igår var jag hos Maja i Ovanmo på tjejkväll, med mina gamla barndomskompisar här hemifrån, så kul att ses! Vi drack massor av vin, åt mycket god mat och babblade hela natten.

Och just det: Till alla som jag inte svarat på sms, jag har påsklov så jag orkar inte skicka sms, kanske svarar på tisdag. Om det skulle va viktigt får man ringa!
    
 

KÄR-TORSDAG

Nu är jag äntligen hemma i Junsele igen. Chapi blev riktigt glad, men jag tror Sputnik blev ännu gladare.

Jag har fortfarande inte fått tillbaka aptiten efter magsjukan, och det är såå irriterande att veta allt gott som finns här hemma och det som serveras, men inte kunna äta av allt. Men det blir bättre och bättre i alla fall.
Jag färgade till och med ägg imorse, för att få riktig skärtorsdags-stämning...

Mamma hade fått ett påskkort, med posten, från en gammal faster. Det är ju så gulligt med kort på posten. Jag ska bli bättre på sånt, det känns ju 10 ggr roligare att få ett brev/kort i postlådan än på email.

Idag ska jag bara slappa, handla lite godis och färga mammas hår. Så det blir nog en lugn och skön dag. Ikväll kommer pappa och Jocke också hem, ska bli kul.

GLAD PÅSK!

stomach-sickness

Fick magsjuka i måndags och jag kan bara säga att det finns faktiskt inget värre. Men världens gulligaste Andrea och Ramona kom förbi med lite blåbärssoppa och gick ut med Chapi. Tack, det var jättesnällt! ♥

Nu är det bra igen och jag ska åka hem till Junsele idag, Chapi längtar supermycket efter Sputnik, mamma och pappa. Jag har sagt de orden och han blir helt snurrig och vill gå ut på en gång. Han lär nog bli glad när vi kommer hem.

Nu ska jag packa...

stan o fika

Söndagsshopping i Umeå är verkligen ingen hit. Är ju bara MVG-gallerian som har öppet. Tråkigt. Vi satt och fikade på Barista hela eftermiddagen, men jag hann köpa ett par skor innan:

Snygga va?

Nu sitter jag och planerar lektioner för måndag, tisdag och onsdag.
På onsdag åker jag hem till Junsele och innan dess måste jag packa (och tvätta!), handla på Maxi, hinna jobba med ex-jobbet och städa här. Dessutom jobbar jag hela måndag, tisdag och halva onsdag och på måndagkväll kommer Elin, Linda, Erik och Kalle hit o hälsar på! Tiden räcker inte, jag känner mig så stressad!

Ingen vanlig dag...

... för det är Tims födelsedag! Grattis!

Har jobbat idag, det var väldigt lugnt på jobbet, men jag och Marita lyckades ha sönder ett golvställ så kunderna trodde väl vi va helt knäppa där vi stod och hamrade...

Sedan blev det fika på Mekka med Andrea, Elin och Fredrik. Så kul att träffa Elin igen, känns som det va längesen. Tryckte i mig en räkmacka som inte va så dum!
Väl där ringde mamma (som är i Thailand) och ville bara hur det var, själv satt hon och pappa väl i ca 35 grader och drack en kall singha eller nåt. Ibland är livet orättvisst.

Blev även lite bitter då min bror (som är i Norrköping) ringde och sa att de hade typ sommarväder. Han gick i t-shirt i solen, skulle ut och äta med några kompisar och ta en öl på någon uteservering! UNFAIR.

Ikväll blir det lugnt för mig, ville supergärna till Tim ikväll på födelsedagsfest, men har lite ont i huvet och nacke... Tror jag håller på få nackspärr. Så det blir godis o TV istället. Jag framstår nog som en riktigt ohälsosam typ.

♥ Ha en skön helg ♥

Soooooool! :)


Mys

Har varit på möte med handledaren idag, han var lite imponerad i alla fall. Tyckte vi var på god väg, så det verkar ju bra. Nu är det bara att nöta in alla avhandlingar och artiklar och sedan söka ännu mer och beta av. Otroligt mycket litteraturstudier känns det som.

Jag och Chapi har hunnit gå en promenad i solen också, jag blev blöt igenom skorna och det är så obekvämt att få blöta strumpor, helst när vattnet luktar surt gräs blandat med gyttja. Urk. Chapi ska vi inte prata om för hela han var som en gyttjefigur när vi kom in, så det blev bara duschen direkt.

Ska i alla fall inte klaga, jag ääälskar solen och våren och sommaren! (bara inte vår-lukten)

Jag längtar till den första mjukglassen.

RSS 2.0