halloween!!!!


Snart är det halloween! Den här helgen var så jättestor när jag gick i gymnasiet. Inte nu längre. Halloween är ute.
Själva konceptet med maskeradfest kan man ju ha när som helst på året, och halloweentemat = spöken, häxor, scream, pumpor o såna kostymer känns inte så heta. Äsch nu är jag sådär negativ igen.... Halloween kan ju va trevligt. Mysigt med ljus i alla fall!

Imorgon åker jag hem till Junsele! Ska vara hemma hela helgen o hänga med familjen, Jocke kommer också hem så det känns kul att träffa honom också. Dags att packa!!!

haha

Till alla mina vänner som fått vilseledande information på facebook så behöver ni inte va oroliga, jag undanhåller ingen information. Det här är jag:



Undrar för övrigt om någon kan fenomenografins utvecklings teori? Tycker den är lite klurig....

inget speciellt

Gick till skolan idag, har bestämt att inte använda cykeln förrän jag satt fast cykellyset (som ligger i hallbyrån)... Detta "hot" mot mig själv verkar dock inte fungera så bra då jag endera tar bilen eller går istället för att skruva fast det där lyset.

Hur som helst när jag gick imorse så kom jag till den enda blom-affären jag passerar på väg till universitetet, då körde en gammal skruttig volvo ut (på trottoaren)mitt framför mig (jag tänkte: Jävla blinda gubbe! du borde inte köra bil!!!), jag fortsatte gå och fick göra en omväg för att gå bakom bilen eftersom den var på väg ut mot vägen, men då tvärvänder han, och håller ÅTERIGEN på köra på mig! Förlåt men då tänkte jag faktiskt: "Jävla pensionär! Någon borde ta ditt körkort NU! Idiot!" Jag gjorde återigen en omväg runt bilen på andra sidan och hade precis gått förbi den när jag hör "KRASCH!" Alla andra människor runt om hade stannat o kollat på hela den här cirkusen och stod stumma o kollade på gubben när han körde rakt in i väggen på blom-affären.

Min slutsats: Förlåt alla pensionärer, han var inte bara gammal o blind han måste endera varit påtänd eller väldigt full också.

Sedan när jag gått upp för hela Svingen så står det en liten tomtegubbe med vitt skägg där med en trä-spel-låda inbyggd i sin cykel-liknande grej... Och svar NEJ det var inte jag som var full eller påtänd. Helt sjuk morgon i alla fall.

orkan i natt

Jag trodde det var orkan i natt och att hela mitt hus skulle rasa!!! Men som tur va gjorde det inte det. Nu tycker jag snart att det kan få komma snö istället.
Idag är jag ledig och ska försöka städa lite i lägenheten. Försöker verkligen hitta någon motivation men det är svårt...

Sputnik

för mycket popcorn

Just nu mår jag illa för att jag ätit för mycket popcorn...

Såg idol ikväll och tycker det är så tråkigt att Loulou åkte ut, hon sjunger så bra... Jag hörde inte riktigt alla nu och har väl inte sett varje avsnitt av idol heller men sjunger inte han Lars alla låtar på samma sätt? jag gillar inte hans sång-stil speciellt mycket.
Jag vill inte att någon som är kvar ska bli idol. Jag gillar ingen...

Nu kanske jag verkar lite negativ här, men det är jag faktiskt inte!
Jag är glad att jag slipper åka till en liten norsk ö och rensa fisk som Anders ska.....!

Tjejkväll med Maja

Ikväll har jag varit med Maja på MQ's Tjejkväll.
Där fick vi champagne och godsaker till. Vi fick också vara med på en smygpremiär av deras nya märke "Paris, Katie & I"...
Jag shoppade inget av det nya märket, men däremot hittade jag lite annat skoj som jag lyckades spendera pengar på. Lyckad kväll med andra ord!

Maja på väg till provhytten... Jag har shoppat!
                   Maja hittar massor med fynd!            Jag på väg hem med lite nytt...

Lille Luca

En bild på hela familjen. Här var Luca 2 dagar gammal.
Hela familjen :)

oooh :D

Efter drygt en vecka handikappad utan fungerande internet har jag inte haft koll på nyheter, väder, bloggar, viktiga matcher, tv-tablån, iksu:s bokningar m.m. VIKTIGA saker med andra ord!

Men ikväll så ger jag all CRED till min bror som lyckades hjälpa mig att fixa det hela.... ÄNTLIGEN! (hoppas pappa läser det här....)

Jocke
en bild av min bror sen vi var i Sthlm i augusti.

Jag har varit galet effektiv idag för övrigt, hunnit träna 2 ggr på iksu, hängt med Annelie som kom från Övik på besök mitt över dagen - Mycket trevligt!, Haft möte med min arbetsgrupp på uni, tvättat och lagat mat.

Imorgon är också fullt upp, men då ska jag få hälsa på världens sötaste Luca igen (och Mathilda såklart!) så det ser jag fram emot massor.

Och så längtar jag tills imorgon kväll för då ska jag o Maja äta middag och sen på MQ:s klubbkväll!

Jag fattar inte hur skönt det är med fungerande internet igen!

Jag är helt klart beroende.

Världens sötaste hund.

Jag har världens sötaste, finaste, snällaste hund...
Här är en bild av Chapi som jag tog när vi var ute idag.
♥ Chapi ♥

Vinter, snart snö - och jag är i Junsele...

Tack för alla kommentarerna på förra inlägget!

Mitt internet fungerar inte hemma i Umeå, jag älskar verkligen datorer. Nu sitter jag vid pappas dator hemma i Junsele. Jag lär förmodligen inte få igång internet hemma heller, förmodligen måste datorn formateras, och innan det måste jag göra back-up på allt värdefullt = VÄLDIGT MYCKET. = Kommer ta många timmar, och det har jag inte tid med de närmsta åren.... För närvarande nöjer jag mig med att hata datorer!

I helgen har mamma varit och hälsat på mig i Umeå. Vi har hunnit shoppa, fika, äta, träna, massage, bio, o.s.v... Supertrevlig helg!

Det bästa med helgen var ändå att Mathilda och Jean-Paul fick en son i fredags!

STOOOORT GRATTIS!!!
Till världens finaste lilla pojke. Var och hälsade på och fick se honom igår, såå liten och söt.

Nu sitter jag alltså hemma i Junsele och försöker plugga lite, måste passa på när jag har tillgång till internet, och jag känner mig VÄLDIGT motiverad just nu.... Ska göra några skit-diagram i excel och det går inte precis som jag vill.

Tror jag ska gå ut med Chapi nu och äta lite sen....

ny hårfärg...

Nu har jag fått lite ordning på håret igen, har lagt i bruna slingor idag och det blev riktigt bra tycker jag... Tusen tack Anna!
Mi nnya hårfärg... lite brunare.

frukost-möte imorgon

Imorgon ska vi hänga med handledaren och hans arbetslag på "frukost-möte". Det här innebär ett knytkalas med frukostbuffé där viktiga saker kan tas upp inom ämnesarbetslaget (de andra idrottslärarna). Det blir långbord i idrottshallen eftersom vi är så många som har praktik där nu.

Jag ska ta med kaviar....

Sedan går jag som vanligt heeeeela dagen, slutar inte förrän halv fyra och då blir det träning med Elin tror jag..?

Nu ska ja äta lax och sedan göra alla skit VFU-uppgifter.


trötter i armarna...

Ikväll har jag o Andrea kört hårt på Punch Out! Vi slog hårdast och sparkade snabbast. Mina armar är lite skakis nu måste jag erkänna.... Men det är hur kul som helst! Om någon vill gå med mig på Punch någon gång så är det bara att ringa. Jag är på!

Imorgon ska jag äntligen få fixa håret, så det känns bra. Har gömt mig i hårband idag....!

Och så längtar jag till helgen då min mamma kommer på besök, vi ska ha en tjej-helg tillsammans med bio o god mat o lite vin kanske.....!?

Nu TV. Märkte för övrigt att det inte var nåt bra på TV ikväll... Värdelöst.

hårverkstad....

Igår hade Rebecca inflyttningsfest! Det var jättetrevligt! Vissa blev fullare än andra - jag var rätt städad dock. Men Rebecca har en hel novell som skrevs i hennes gästbok under kvällen! Allt som hände finns med där.

 


Sverige spelade 0-0, jag säger bara - haha du hade fel Nicklas!!! Landslaget kan överraska ibland....

Ikväll skulle Andrea fixa mitt hår, jag fixade Elins och så viktigast av allt - FIKA.  Mitt hår blev inte riktigt som det var tänkt så det kommer nog bli lite av en följetång det här.... Tanken var att slinga min utväxt och lägga i mörkbruna bredare slingor under. Men slingorna blev mer som en hel blekning och just nu ser det Inte bra ut. På tisdag har Rebeccas snälla syster tid att hjälpa mig med detta så jag längtar!

Jag ikväll. Blondin-Bella 2?
Jag med vitt hår.... Den här bjuder jag på till alla skadeglada.

Australien kan bli verklighet

Jag har bestämt mig nu för att läsa CK3 och ex-arbete efter jul. Det innebär att jag har en rätt lång praktikperiod under våren - som jag kan göra utomlands!

Jag ska ansöka om att göra den i Thailand eller Australien!

Tillbaka här om några månader...?

helg-info

Äntligen fredag = helg. Eller faktiskt så är det ju lördag nu till och med. (Då är det helg även för J-P, som påstår att det inte är helg på fredagar.)

Ikväll har jag, Elin, Ramona, Andrea, Mathilda, J-P, Bobbo och Rebecca bakat hemmagjorda pizzor och ätit middag tillsammans. Sedan såg vi lite idol och spelade lite spel, drack te och såg film.... Jättemysigt.

Imorgon är det inflyttningsfest hos Rebecca. Det ser jag fram emot! Och viktigt viktigt SVERIGE - PORTUGAL. Det kan bli en spännande match tror jag, och jag hoppas verkligen att Sverige kämpar 100% och inte förlorar.

Nu är det god natt... Ha en skön helg!!!

7 dagar kvar

Idag har jag varit på så härligt underbart personalmöte på skolan! JÄTTEKUL. Inget syre i lokalen, babbel om löner och planer hit o dit, vissa tanter som vill prata hela tiden och ifrågasätta allt (de är livrädda att någon annan ska bestämma nåt utan dem), och några som inte fattar vad som sägs så det ska dessutom repeteras 22 ggr...

Sedan har jag varit o tränat med Elin, vi tränade armar idag och jag kan säga att mina armar skakar än... Nästan i alla fall. Imorgon kommer det inte va kul.

Ska förresten till en studievägledare på möte imorgon och måste visst bestämma mitt andra ämne innan den 15:e.... Jag har 1 vecka på mig!!! Jag vet inte alls vad jag ska läsa, men det står nog mellan: Psykologi, geografi, engelska eller svenska... men jag kan nog tänka mig nåt annat också. Vad är roligast...? (eller minst tråkigt...?)

Jag längtar till helg! Ingen missar Sverige-Portugal (förutom halva svenska landslaget som gnäller).

Marängswiss

Jepp! ikväll har jag, Elin o Maja gjort marängswiss och fikat. GOTT!!! Det äter man alldeles för sällan tycker jag.

Maja har berättat helt galna grejer om Afrika, så nu är jag helt såld och kommer förmodligen drömma om Afrika i flera veckor... Jag visste inte att massajer är rädda för havet... Men nu vet jag.

Maja, Elin & Elins lilla hund.

Update

Äntligen lite fint väder igen efter några regniga och blåsiga tråkiga dagar...!

Nu har Maja kommit hem från Tanzania! Välkommen hem Maja. Är dock lite avis, önskar att jag också precis kommit hem från Tanzania och Zanzibar. Men får njuta av alla Majas berättelser.

Hade supermysig tjejkväll med Andrea och Ramona i lördags, åt supergod kyckling i lergryta, och så till efterrätt blev det massor av frukt o bär med vit choklad över, i ugenen, med vaniljglass till. För att verkligen göra det till en tjejkväll så såg vi också Sex and the City-filmen. Väldigt bra film, speciellt på tjejkväll. Samt åt ett ton godis. Jag är mätt än...
Andrea och den goda efterrätten!

Idag har jag namnsdag!!! Har faktiskt fått ett o annat grattis-sms, väldigt trevligt.
Så GRATTIS till alla Jennyar som läser det här.

Och så har jag kollat på utlandsresor idag - igen. Jag är rätt sugen på Karibien. Men kan sitta i timmar och bara titta på gamla bilder från Thailand eller Australien, eller Grekland eller från vilken resa som helst...
Jag o Emelie i djungeln.. lek i poolen

Utsikten från vår bungalow (Thailand, Lanta) satt o solade på dessa klippor (Australien)
Gissa hur mycket jag längtar...

var man lika ofta förkyld förr i tiden?

Alla är ju sjuka hela tiden nu, inklusive mig, jag börjar tro att det är för att man knappt får göra nåt när man är sjuk, lite ont i halsen=VILA, lite feber=VILA... Det gjorde de knppast förr i tiden när man blev sjuk, typ bönder, de fick nog jobba än om de hade lite ont i halsen. Kanske därför de inte var sjuka lika ofta..?

Så ikväll har jag varit på iksu och försökt träna bort min förkylning (som för visso är väldigt lindrig nu, skulle inte träna om jag hade hög feber). Men det känns redan bättre, hoppas det är helt bort imorgon!

Tyvärr regnade det en hel del när jag cyklade hem, så jag kunde vrida ur kläderna:
brrrr....
Kände mig som en iskall, frusen, genomblöt, tovig liten chihuahua ungefär...

praktik

Idag börjar jag kl 12.10, så snart ska jag gå till skolan. Alla klasser vi har idag jobbar just nu med egna träningsprogram, så det handlar mest om handledning för varje elev.

Kan rekomendera en grymt bra sida om man ska börja träna styrketräning: Styrkeprogrammet.se
Där finns massor med bra tips och övningar!


Bollywood dans

Det här är roligt och sjukt bra, jag önskar att jag kunde dansa så. Ska börja träna nu ikväll....


(Dansen börjar efter 50 sek ungefär)

Kul...


RSS 2.0