Bra träningsmusik tack!

Jag har praktik nu... Detta innebär massor med styrketräning, tur att jag har tränat lite med Elin innan.

Jag ska ha flera pass cirkelträning och liknande så nu efterlyser jag bra träningsmusik!? Vill gärna ha masssssssor med bra tips!

Game of prestige.

I lördags gick en enormt viktig match av stapeln på IKSU.
Klockan slog 16.00 och alla var taggade till max (Cesar var dock lite sen... fixade kanske frissyren? eller förresten, troligtvis inte.)
Hur som helst hade lag B, som vi kan kalla dem, (=Andrea, Cesar o Danne) varit kaxiga innan matchen utan någon som helst anledning... Vi däremot (dvs det bättre laget=jag, Bobbo o J-P) visste redan innan att vi skulle vara överlägsna men gjorde vårt bästa för att vara ödmjuka. 

För att fatta mig kort kring denna match:

Highlight:
Danne = Spiderman som flyger in i nät utan att lyckas ta bollen. Jag vet inte vad jag ska säga om det riktigt, men det var sjukt kul sett från sidan!

Resultat:
Vi VANN.

FÖRLORARNA.
Bild på förlorande lag.

Rebeccas fest

Tack för festen igår Rebecca! Jättemysigt. Här är några fiiina bilder från kvällen:

Mathilda o jag J-P (standard pose). jag, Bobbo o Rebeccaååh vilken fin bild haha kolla Bobbo bakom Andrea o Cesar

Helg nr 39

Nu har jag inlett helg nr 39 i år. Det kunde knappast göras på ett bättre sätt. Jag och Maria har varit på stan och shoppat! Eller ja, jag har i alla fall shoppat (en hel del...)! Det är alltid kul med lite nya kläder.

Sedan har vi haft tjejkväll uppe hos Andrea & Ramona. Temat skulle väl vara skönhet/spa/mys, men blev mer äta godis/humor-kväll. Jättetrevligt hur som helst. Men nu är det dags att få lite skönhetssömn....

Imorgon blir det utgång och party med massor av roliga människor, kanske kanske kommer det lite bilder från det sedan...

God natt och trevlig helg!



 


cykel ikväll

Idag har vi haft pedagogiska rollspel på skolan - inte ett dugg givande tycker jag. Men vilken talang jag har oj oj oj...... Det kan dessutom alla som var på Mathildas babyshower intyga! haha

Ikväll blir det träning på iksu, som jag längtar! Jag har lyckats övertala Elin att testa Cykel (spinning), så vi ska köra det kl 20.00, jag ska dock passa på att köra lite Core innan....
J-P däremot ska sitta hemma o röra sig så lite som möjligt (som vanligt). You better drink some green tea! (tidigare inlägg)

Imorgon är det skola heela dagen (seminarium m.m.) och shopping med Erika på kvällen! Längtar mest till kvällen...


tea time

Jag älskar att dricka te på hösten, det känns så mysigt.
Jag har läst på om grönt te, och insett att det är rätt bra. Bra mot hjärt- och kärlsjukdomar och innehåller mycket nyttigt. Så idag köpte jag lite nytt grönt te och två nya sköna muggar!


Snygga va???

snart oktober=snart jul

Det är snart oktober nu! Och i oktober brukar jag börja spana efter julklappar, jag ÄLSKAR att köpa julklappar. Jag älskar i och för sig att köpa det mesta. Och i oktober brukar första snön komma! Det innebär snart är det vinter.


Snart dags att ta fram skrillorna....

wall-e

Har varit på bio ikväll med Mathilda, J-P och Elin! Vi såg Disneys Wall-E. Frågan är vad skillnaden är på den svenska och engelska versonen? De enda ord som växlades under filmen var "Eve" och "Wall-e" ungefär.... Jag tycker inte den var speciellt underhållande.
Här är i alla fall ett rätt roligt klipp från filmen (när Wall-E kommer till rymden) :


Ljuset i tunneln

Min huvudvärk har besegrats och jag känner mig rätt ok nu faktiskt! Synd att jag missade ett tillfälle att spöa J-P o Bobbo i beach, men det kommer förmodligen fler tillfällen...

Jag har tyvärr insett nåt trist, jag kommer inte hinna göra en shopping-dag på stan med Elin innan månadsskiftet, det känns tungt. Men desto bättre när det väl blir tillfälle antar jag!

Pratade med Anders som för övrigt åker till USA snart, jag blev såå sjukt sugen på att resa igen. Men tröstade mig med att läsa lite ur min dagbok från förra resan. Här är ett urklipp från en "mindre-bra-dag":

Jennys dag.
Hej dar hemma....

Idag hade vi lite sol igen! Harligt ;)
Gick till stranden, jag har spelat volleyboll dar med lite blandat annat folk. Hur kul som helst.
Spelade i 3-4 timmar :P Det kom nagra riktiga regnskurar ocksa men vi fortsatte spela iaf.

Sedan skulle jag ga hem i regnet och hamta Emelie o 2 andra svenskar for vi hade bestamt att vi skulle spela volleyboll kl 16. Nar vi skulle ner till stranden igen( , hur laddade som helst! ) sa lyckas jag sjal;vklart gora illa mig.En sena i foten sprack eller nagot sadant, sa nu hoppar man omkring pa jatte snygga kryckor (sadana man hade i andra varldskriget ungefar). Underbart.

Fick hoppa hem ca 2 km fran sjukhuset till vart boende. Nar jag kommer fram sa har jag blasor i handerna och skavsar under armarna. Knallrod i ansiktet. Har lyckats branna upp hela ansiktet ocksa. Dagen kandes ratt fullandad da.

Tankte trostata lite djungelvral vi hade sett att de saljer det pa ett stalle har. Nar vi val kom dit Svettig (det ar hur jobbigt som helst att hoppa runt pa kryckor) och ont overallt, finns inget godis kvar, inte ens gott o blandat.

Regn, kryckor, ond fot, skavsar, brant ansikte och Inget godis. Det ar en bra sammanfattning, nu ska jag hem och sova sa det blir imorgon.

Ser fram emot fredag den 13e.

huvdvärk

Jag har ont i huvudet idag... Tror det kan bero på idol-reklamen. Hon som skriker ut fantom of the opera. Tänk att den tjejen lever här i Sverige någonstans och visas 70 ggr/dag när hon falskt skriker i tro om att hon fatksikt sjunger. Jag tycker synd om henne.


När blev det vinter?

Idag när jag cyklade till uni så var det vinterkallt. När hände det? Var det inte höst nyss? Jag vill ha soliga, inte så kalla, gul-orange-röda, mysiga höstdagar, inte vinter redan!

Sedan påstår aftonbladet att det ska bli varmt i helgen, upp emot 20 grader. Men på smhi står det 8-9 grader.... De helgarderar!

Jaja, jag jobbar hur som helst på lördag... Men är ledig imorgon!!!

Good natt!!

pluggoist

Har varit ledig från skolan idag (=egna studier), till förmån för Waynes coffee.

Hälsade på Elin uppe på Uni först, skulle få låna lite böcker av henne, och så irrade vi omkring och sökte någon gubbe som hon skulle skälla ut (eller fråga nåt om). Men det var som i Dårskapens Hus i Asterix! Korridor A2 här och B4 där, ingen gubbe någonstans... Vi gav upp helt enkelt. (Hittade dock en bastu i Hum-huset...)

Jag cyklade hem (hade böckerna i min nya cykelkorg..!), åt lunch och började läsa lite. Sedan gick jag och Elin till Waynes och fikade lite, ibland när man saknar motivation så behöver man verkligen fika. Men det hjälpte inte idag.

Vi passade på att spana lite på stan innan vi gick hem igen. Jag blev dessutom tvungen att köpa en kurs-bok idag för den var OMÖJLIG att få tag på! Så jag har lite läsning kvar nu ikväll.... Som tur är....

För övrigt spelar Barca ikväll och vi vet ju alla att ikväll blir det vinst!!!

längtar tillbaka.....

Jag längtar tillbaka till res-tiden. Alla äventyr och allt. Jetboat var en av höjdpunkterna, sjukt underskattat och hur kul som helst!!! Här är ett klipp från exakt där jag åkte!

surprise!

Hittade ett klipp med J-P på youtube, eller så måste det va hans dubbelgångare.... ;)

NY CYKELKORG

Idag har jag ÄNTLIGEN köpt en ny cykelkorg!
Jag har verkligen saknat min gamla som några elaka människor förstörde...

Min nya cykelkorg!

Lite förkyld...

Jag har som alla andra lyckats bli förkyld tyvärr...

Men här är nåt sevärt, hon är 10 år och grymt musikalisk, ni bör se hela klippet(bäst i slutet):


imse vimse

Nu ska jag, Elin o Erika snart gå och hyra en film och äta massor av godis. Det är en bra fredags-sysselsättning tycker jag.

Jag missade idol igår (har i och för sig bara hunnit se en gång...) Men hur sjukt bra var inte hon Anna ! Såg det på tv4.se efteråt, hon är min favorit so far....

Har också hört rykten om att Svarta änkan (spindeln) kommit till Sverige (därav rubriken) och enligt EXPERTERNA så är den här för att stanna! Så se upp för små svarta spindlar...


Dagens middagstips.


Match ikväll

Idag har jag haft besök av min hyresvärd och varit på seminarium. Konstigt nog känns det ändå som en bra dag. Nu sitter jag och väntar på min lasagne som är i ugnen, jag är sjuuuukt hungrig!

Ikväll är det match! I beach-volley. Kvällens lag är toppade och endast de bästa kommer att spela, det inkluderar alltså mig, Rebecca, J-P och Elin bl.a...

För övrigt så ska jag jobba imorgon, så kom gärna och hälsa på mig i butiken!

J-P & Bobbo a.k.a. Katjakaj & Bentebent


Bullfest hela dan

Jag håller på bakar bullar idag.... Så nu blir det BULL-FEST!


  Färdigt! gott gott...

Utmaning sökes...

Jag behöver motivation till träning och min enda riktigt bra motivation är att jag har chans att vinna nåt på det. Därför behöver jag någon att tävla mot! I nåt som jag vinner i.

Personen som utmanar mig får vara nästan lika bra som mig (inte riktigt), och inte någon dålig förlorare tack.

Såå.... det är bara att säga till om det finns några förslag på en lämplig motståndare!!!

Bokat billig biljett!

Nu har jag bokat en resa till min bror i Norrköping!
Hittade tågbiljetter för totalt 359 kr... Ska åka ner och hälsa på första helgen i december!

Jag och Jocke
Jag o Jocke bakar pepparkakor (snart 20 år sen..)

...Och vart är alla kommentarer! Det är ju skittråkigt att se att 38 pers har läst, och 2 kommenterat! Kom igen.....

Very nice

Ledig idag! Och superfint väder här. Jag älskar hösten när det är sånt här väder.


Imorse när jag satt och jobbade på med en skoluppgift så hörde jag "KRAAAASCH" utanför mitt stängda fönster... Jag kollade ut och ser två röda fula gamla skruttbilar... Som har krockat! Det var den ena bilistens fel givetvis och det var en man på minst 80 år... Hans bil tog också mest skada med hela fronten intryckt:


Jag har varit duktig o pluggat idag! Har gjort klart ikt-uppgiften och läst "Att finna balanser"...
Sedan har jag varit ute och gått faktiskt...

min försenade födelsedagspresent...

Nu har jag fått min present och idag har jag testat den!!! Den fungerar.


Tack mamma & pappa!

fiesta

Igår var det party party här hemma. Eliten var samlad! 
     

Stämningen sjönk dock lite precis efter Sverige-Albanien matchen - vilken skitmatch. Jag känner att jag kanske måste bojkotta Sveriges landslag och hitta ett annat landslag att hålla på, ett lag som är värda mig som fan.

Några utnämnelser från gårdagen:
FULLAST: Andrea.... "Sluta skratta! Nu blir jag arg på riktigt."
FLUMMIGAST: Ramona
LATAST: Jag, Erik & J-P (bil till Rex)
NYKTRAST: Mathilda, Rebecca & Lotta
BRAND-FARLIGAST: Mårten (höll på bränna ner mitt hus genom micron...)

Nu är det städning och diskning som gäller... Har dragit ut på det in i det längsta och skyller på att jag har varit VÄLDIGT upptagen hela förmiddagen. Jag har hjälpt mamma att hitta musik, planerat resa till Norrköping med Jocke, diskuterat gårdagen med Elin och ätit godis ur min "bakis-korg" som jag fick igår! Tack för den Linda. Sedan har jag också sett reprisen av idol utan ljud.

Skönt att jag är ledig imorgon...

                            

Beach peach

Igår blev jag bjuden på supergod middag hos Andrea och Ramona! Världens godaste lasagne. Andrea klippte mig också!

Sedan blev det beachvolley på IKSU. Kul när det blir lite spel!
Andreas skadade tån=dök i sanden, Andrea bröt tummen (nästan i alla fall), Bobbo gjorde mest det han är bra på= Satt i solstolen och försökte beställa Piña Colada...

Ikväll är det Gitarhero hos Rebecca och imorgon är det party!!!


Avsluta:

Den här har jag snott från Maria. Skriv en kommentar där du avslutar de här meningarna!

1. Jenny är..
2. Jenny måste..
3. Jenny skulle kunna..
4. Jenny är bra på..
5. Jenny är en..
6. Jenny vill..
7. Jenny älskar..

biskvier och balans

Idag har jag varit ledig, det är som semester att plugga!  (i alla fall när man är ledig)

Var först på IKSU och gick på Body Balance - insåg att jag bör stretcha mer och att jag har dålig balans. Så det var inte så peppande, plus att jag tyckte avslappningen på slutet var alldeles för lång. Inte min grej.

När jag kom hem sedan så bakade jag chokladbiskvier, receptet från moster Kerstin. De blev jättegoda!
mums :)

Sedan tog jag en kaffe på Barista med J-P, Mathilda, Andrea, Erik, Krille, Tina, Jonas och Marie.
Nu ikväll så har jag varit hos Anna och gjort slingor så nu är jag blond som bara den! Perfekt inför partyt på lördag.
Nu är det idol-premiär så det kan ju va underhållande till en kopp te!

Paper Planes


vardag igen

Nu kom vardagen som ett slag i ansiktet!

Kom hem till Umeå kl. 12 idag ungefär. Kl. 13.00 var jag på universitetet och hade påbörjat första dagen denna termin.
Fick schemat och insåg att imorogn kliver jag upp kl 07.00...

Direkt när jag kom hem kom en gubbe o kollade på min tvättmaskin - fungerar dåligt. Så den ska bytas ut nu tydligen!
Måste åka och handla mat, för här hemma var det tomt. Dessutom ska jag läsa klart den första boken till på torsdag då vi har seminarium 1.

Men det var såå roligt att träffa alla gamla klasskompisar igen.
Var kul att jag sprang på Tobbe och Mårten på biblioteket också! Där av alla ställen....

Senast igår hade jag semester och var i Stockholm. Sprang Tjejmilen. Blev placerad på plats 2740. Nästa år ska jag ha bättre tid och mat med mig till målgången.

Lite trött så jag orkar inte hålla upp V-tecknet riktigt. Men sjukt nöjd över den medaljen!
Direkt efter målgången...

RSS 2.0