Great news -->



J-P är lika dålig förlorare som mig! haha


image45

Höga Kusten med klassen

Har varit i Höga kusten med min klass i 4 dagar och paddlat, vandrat och klättrat. Det har varit sol nästan hela tiden och hur skönt som helst! Jag överlevde och det gjorde alla andra också.

image44

Packa packa packa.............

Imorgon bär det av mot Höga Kusten.
Jag är så less på att packa och jag har inte ens börjat själva packningen än! Ikväll vid kl 23 ungefär så har jag kanske fått min ryggsäck så jag kan börja den riktiga packningen. DRYGT! Jag har i alla fall med skavsårsplåster den här gången.

Här är en bild som jag tog när jag va sjuk i Thailand förra året, då låg jag inne på rummet och såg på svenska kanaler på TV'n:

 image38

Klassfest!

Annelie var här hos mig igår och vi åt en smarrig pizza, sedan skulle jag imponera på Annelie och visa ett tips jag hade lärt mig från TV, nämligen att om man inte vill ha imma på spegeln när man duschar så ska man "putsa" spegeln med raklödder innan. Jag hade inte testat det här själv innan men jag skulle ju visa Annelie hur coolt det var. Det vi kom fram till var väl att man inte kunde se om det var någon imma eftersom hela spegeln var vit/grå-dimmig. Man kunde faktiskt inte se sig själv i spegeln heller... Värdelöst tips alltså. (Det tipset kom från städtanterna på TV.)

Sedan hade vi en liten klassfest hos Kristoffer på Nydala. (Eller egentligen var det en utflyttningsfest. Men fest som fest.) Vi missade bussen dit men vi fixade det ändå eftersom vi är ungefär som MacGyver. Kul kväll i alla fall!

image30  image32 image33 image34 image35 image36

Grekland

Jag längtar till Grekland nu...
Vad skönt det skulle vara att sitta där alldeles vid havet, äta lite grekisk sallad med riktiga grekiska oliver, kanske lite vitt bröd och tzatziki till, dricka vin.....  och 25 grader varmt!
Sedan skulle jag köpa en frisbee eller en boll och leka hela dagarna på stranden.

Grekland image28 image29

Frisbee-golf

Den här sporten är inte rättvis.
Jag har spelat frisbeegolf idag, om jag ska spela det någonsin igen ska jag möta någon som garanterat är sämre än mig. Alltid var det träd i vägen eller någon lyktstolpe... Eller så kastade jag bara snett eller för kort...

image25

Nya te-koppar!

Har köpt nya muggar, från Indiska! Snygga eller hur...

image24

Hittat den!

Nu har jag hittat den jag vill ha!
En Ferrari California. Den här skulle passa mig känns det som:

image23
(0-100 kilometer i timmen på under 4 sekunder.)

Tips om du behöver pengar


Bankomattjuvar i Chiles huvudstad Santiago trodde att de hade den perfekta metoden för att komma åt sedlarna i maskinens innanmäte. Men det visade sig snabbt att planen inte var så smart som de hade trott.
Som verktyg för att öppna bankomaten användes nämligen en skärbrännare, rapporterar chilenska dagstidningen La Segundas nätupplaga. Följden blev den förutsägbara - när bankomaten väl öppnats började sedlarna att brinna, rapporterar tidningen. Tack vare information från ögonvittnen kunde årets kanske dummaste brottslingar identifieras av polisen. (DI)

Favorit i Repris

Igårkväll hade vi en liten repris på förra årets "Shake'n'bake-fest". Det blev givetvis hög klass på partyt:

image15

image19

image21

image22

image20


Björkpollen är underbart.

Nu håller jag på fixa ihop århundradets sämsta aerobicspass. Inte nog med det så kommer jag dessutom att ha årtiondets sämsta framträdande imorgon, jag är peppad.

Och nu har jag fått min årliga vår-förkylning också, så jag är bara irriterad just nu, ont i huvet, snuvig och ont i halsen, jag valde fel stad när jag flyttade hit!

Jag har i alla fall fixat en ny telefon nu, så från och med nu kan man få svar på sms även från mig!

god natt

Sista april

image9 image10 image11 image12 image13 


RSS 2.0