down under

Äsch jag orkar inte lägga in bilderna. Här bjuder jag på en Australien bild istället, från jorden runt resan:


Längtar lite tillbaka.....

Mellandagsrea

Jag var ute och sparkade igår, jag, mamma och Chapi sparkade till ICA och handlade mat. Idag har jag måttlig träningsvärk i rumpan! Det är faktiskt rätt jobbigt.

Åh vad jag längtar till Nyår nu. Ska köpa skumpa idag tror jag!

Ska lägga in lite fina vinterbilder från Junsele sedan...


mätt och seg

Jag har överlevt ännu en jul, med massor av mat, julgodis, glögg, julmust, tv, film, efterrätter, kakor och paket.
Nu är jag helt slut, orkar knappt skriva ett sms, därför tar det ibland 10 år att få svar.... Jag är så seg, jag har verkligen lov nu. Gör ingen som helst nytta - Helt underbart skönt!

Måste tacka Maria för festen på juldagen, det var så kul att träffa alla! Synd att det är så sällan.

adventsfika


Har varit på stan idag och fikat med Mathilda, Luca och JP. Det blev 4:e advents fika! Sedan kollade jag lite efter klänningar, men hittade ingen. Imorgon kommer familjen upp och hälsar på.

För övrigt blir jag riktigt less när man inte kan hitta affärers öppettider! Sjukt irriterande...

Klappar

Idag har jag hunnit handla några små julklappar innan jag jobbade. Jag tycker det är så kul att köpa presenter/julklappar. Hade jag haft en miljon skulle nog minst 600 000 gå till presenter. Jag tycker också att det är roligt att slå in dem snyggt. Idag har jag köpt lite olika snören och sånt för att kunna göra dem lite finare.

Ja så här ser inte mina julklappar ut... Men jag orkar inte ta en bild av mina.

Nu är jag däremot pank. Tur att mamma och pappa kommer o hälsar på i övermorgon.
Då får nog de bjuda på mat tror jag...

Imorgon är jag ledig! Så underbart skönt.

Snart är det julafton!

jobb jobb jobb.... Vi har världens kanske sämsta julskiva som går runt runt runt varje dag på jobbet. På julafton kommer jag inte vilja höra julmusik.

Nu är det helg och de flesta har fått jullov och åkt hem till nära o kära! Jag är lite avundsjuk, men jag får ju besök av min familj på måndag och tisdag - även Chapi ska komma! Jag saknar han nu.

Nu ska jag vila och se lite på TV, imorgon är det jobb igen och dålig musik. Gissar att det kommer vara mycket att göra imorgon. Ha en trevlig helg!

julstress!

Gick till skolan idag, jag var heeelt slut när jag hade kommit halvvägs! Det blåste, regnade och var halt, dessutom har jag inte så bra kondition nu direkt efter dunderförkylningen. Jag var beredd att kapitulera... Sedan efter föreläsningen var jag tvungen att gå till biblioteket o sitta och läsa en bok som inte finns att låna, som jag måste ha läst innan fredag. Jag har inte läst allt än, men satt 1,5 timma i alla fall.

Veckans planering är hektisk:

TORS: 8.30-12.00 Föreläsning, 12.00-15.30 Grupparbete, 16.00-19.30 Jobba 19.30 Klippa mig
FRE: 8.30-10.00 Seminarium, 11.00-19.30 Jobba
LÖR: 10.00-18.00 Jobba
SÖN: (eventuellt 10.00-18.00 Jobba - ANNARS LEDIG!)
MÅN: 12.00-19.10 Jobba
TIS: 9.45-16.00 Jobba, 16.00 Åka hem!
ONS: JUUUUULAFTOOOOOON!!!

Det är exakt en vecka till julafton idag. Jag har egentligen lite julklappar jag skulle behöva fixa och sådär, men det får bli på någon rast kanske... Jag vill bara att den här veckan ska vara slut nu så jag får vila.

Nyårsblåsan

Jag är mycket bättre nu, idag har jag lyckats äta frukost o lunch och en halv chokladboll! Framsteg...

Jag vill hitta en fin nyårsklänning! Helst ska den vara blå. Här är några klänningar jag gillar:


3eadvent

Vilken helg.... Skulle på julfest hos Erik, Jocke och Peter igår, men det blev inget. För mig alltså. Jag var för sjuk, jag tillbringade lördagkväll och lördagnatt på sjukhuset. Samma gamla avdelning som när jag hade blodförgiftning för 8 månader sen.... Med dropp.

Men nu är jag frisläppt och feberfri.
Hemma igen.

Såg på aftonbladet att många vill byta bort sina "-son" efternamn till mer adelsliknande namn... Va löjligt.
Varför gör man det?!

jag lever

Efter några dygn med ungefär 40 graders feber så känns det helt underbart att bara ha runt 39 nu! Jag har missbrukat avledon och ipren, men nu börjar det bli bättre. Imorgon kväll kanske jag inte har feber alls. Hoppas.

Vad köper man till en pappa i julklapp?

sinnsyk

Jag är förkyld igen. Feber, halsont, hosta, täppt, huvudvärk. Hela kalaset!
Jag fattar inte hur snabbt man glömmer hur jävligt jobbigt det är när man blir förkyld! Det skakar i hela huvudet när jag går från soffan till sängen och jag blir yr för ingenting, och ser man på tv o börjar skratta så börjar man hosta så det känns som det är öppna sår i luftvägarna.

Jag längtar till jul......


tröttis

Nu har jag varit på stan IGEN. Köpt lite halstabletter och sånt där. Jocke ligger med feber och jag är trött o lite förkyld... Skönt att åka hem ikväll.

Vi gjorde knäck och fudge igår faktiskt. Gott!

Nu ska jag fika lite, är lite hungrig....

Radio

En favorit just nu:

Igår var det shopping på stan som gällde, jag, Jocke och Frida hängde på stan mest hela dagen. Men det var nog bara Jocke som handlade...?! Han handlade desto mer. Jag la mina pengar på lunchen istället. God macka på ett café som heter Fräcka Fröken.
Till middag blev det tacos och lite vin. Sedan förvandlades Jockes vardagsrum till ett dansgolv...

Jocke har shoppat!
slipsknut...?

 Team Cowboy


Lite bilder från igår.

Igår gick jag på stan en sväng, själv - helt vilsen. Jag kände mig verkligen som en turist! När Jocke hade slutat blev det thaimat från "Spicey Hot" och sedan lite glögg, upphägning av Jockes TV (jag hjälpte till!) och faktiskt utgång också till sist.

Här är några bilder från igår:
änderna badar fast det är svinkallt På väg in till stan God thaimat! Jocke fick en julgran av Sylle. På väg ut på dansgolvet julgranen

Ikväll ska vi göra tacos och sedan får vi se vad som händer....

Lussekattsbak #2

Igår bakade jag o Jocke lussekatter. De blev grymt snygga, speciellt Jockes.... ha ha

Min till vänster, Jockes till höger... En färdig - med russin! Jocke godisgris diskaren

Sedan blev det glögg, pepparkakor och kycklinggratäng... Vi åkte och handlade på Maxi också och det kan ha varit bland det värsta jag gjort, vi hittade ingenting! Det var som en labyrint.

Regn regn regn

Är framme hos Jocke nu. Det regnar här. Jag sov så sjukt dåligt på tåget, det var säkert 26 grader varmt i kupen!


07.00 Stockholm C - REGN

Ikväll blir det lussekattsbak här, nu ska jag gå och handla lite.

På väg...

Ikväll åker jag till Norrköping! Ska hälsa på min bror där över helgen. Det kommer bli helt galet.

Jag har precis packat klart, fy vad jag avskyr att packa. Helst inför sådana här helgresor! Jag vet aldrig vad jag kommer vilja ha när jag är där nere. Flera par skor måste med och flera olika outfits - väskan är proppfull, och det är samma väska som jag hade när jag åkte till Egypten en vecka...


Den väger säkert 15 kg!

Dagens hjälte är Tim som ska skjutsa mig till tåget! Det tar nog 20-25 minuter att gå dit härifrån, i regn med tung väska är det inte så kul. Jag är såååååå glad att jag får skjuts! Tack Tim =)

tillägg:

Jag cyklade till iksu och spelade beach en timma - allt för laget (det vinnande)!

Tid för det här...

Haha har fått skit av JP idag för att jag inte har tid att spela beach ikväll men att jag har tid att skriva på bloggen....
Lite skillnad i vilken tid det tar! Ska jag spela beach en tmma tar det minst 2 timmar för att jag ska cykla eller gå till iksu först sen va där lite innan, spela 1 timma, sedan gå eller cykla hem. Skulle jag bo 1 meter från iksu skulle jag nog ha tid, för det skulle kännas värt, men det känns drygt att gå o cykla dit hela tiden.

Har förresten varit o kollat på en ny lägenhet idag, på Berghem. Den var jättefin och betydligt billigare än den jag har nu. Så vi får se om vi får den. I så fall flyttar jag in där tillsammans med Ann & Lisa den 1 mars! Hoppas...

Nu har jag precis ätit thailändsk gryta med nudlar till och det va supergott! Dags att börja packa nu kanske, jag har som inte börjat med det riktigt än......!

(Det här tog exakt 5 minuter att skriva och då har jag hunnit skicka två sms samtidigt.)

Kul med snöslask

Idag har jag varit på den bästa lektionen hittills på den här värdelösa kursen - dessutom var det den sista lektionen för mig så nu är jag klar med detta! Vi hade "Möte med barns livsvärld" idag. Tre ungdomar (som går på IV-programmet) som var på besök och berättade om deras uppväxt, skolan och deras tankar kring det. Det var jättebra!

Cyklade till universitetet idag och det är så kul att cykla när det är sån där lös, blöt snö så man måste hålla balansen o ha tillräckligt med fart för att ta sig igenom. Det blir så spännande...

Nu ska jag skriva klart min essä och skicka in den, sedan måste jag hämta min väska på vinden så att jag kan packa inför Norrköpings-resan!

RSS 2.0